Point Up betekent benadrukken, onderstrepen of wijzen op.

Point Up betekent benadrukken, onderstrepen of wijzen op.

 

In mijn tekst en advies benadruk ik precies de boodschap die jij over wilt brengen. Ik til deze naar een hoger niveau en help jou je (online) doelen te behalen.

Mijn specialiteit ligt in health & lifestyle, duurzame, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen en initiatieven. Ik werk graag samen met start-ups om hun online content op poten te zetten en te optimaliseren.

 

Over mij:

Mijn naam is Marieke de Groot. Van jongs af aan ben ik een schrijver: na zes jaar redactrice te zijn van de schoolkrant heb ik mijn schrijfvaardigheden professioneel ontwikkeld tijdens mijn studie Culturele Antropologie. Onderzoek doen en mijn bevindingen verwoorden in duidelijke wetenschappelijke teksten was een groot, maar ook mijn favoriete onderdeel van de opleiding.

De juiste woorden vinden die precies de lading dekken geeft mij altijd een kick.

Sinds begin 2016 ben ik werkzaam in de online marketing en communicatie bij Glutenvrijemarkt.com Als manager van de afdeling ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de planning, online content (blog) volgens SEO-standaarden, e-mailmarketing en social media. In mijn vrije tijd houd ik mij met veel plezier bezig met schrijven voor en de communicatie van diverse platformen.

 

Point Up vindt de juiste woorden en benadrukt optimaal jouw boodschap.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en vragen.

 

Jij wilt jouw boodschap optimaal overbrengen.

 

Point Up helpt jou deze extra te benadrukken.

Neem contact met me op.

Jij wilt dat jouw boodschap blijft hangen.

 

Point Up heeft de juiste woorden voor elke tekst.

Bekijk de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte