Diensten

Diensten

Je kunt bij Point Up terecht voor zowel geschreven teksten, als marketing en communicatie advies en diensten. Mijn specialisme ligt vooral bij events, content marketing en e-mailmarketing, maar mijn ervaring ligt breder dan dat. Neem contact op en kijk wat ik voor je kan betekenen.

 

Tekst

Voor teksten in verschillende vormen en voor verschillende doeleinden kun je bij mij terecht. Ik schrijf deze teksten (eventueel in HTML) voor je, maar kan jou ook adviseren met makkelijk toe te passen tips.

Webteksten
Wil jij jouw website vullen met wervende teksten, die blijven hangen? Ik schrijf professionele en creatieve teksten over jouw bedrijf, dienst of product met oog op SEO.

(Gast)bloggen
Heb jij een blog en ben je op zoek naar content? Ik schrijf motiverende blogs voor verschillende doeleinden, zoals sales, engagement of SEO.

Artikelen
Heb jij artikelen nodig voor jouw blad, tijdschrift of krant? Ik schrijf voor zowel online als of offline kanalen voor de categorie aankondiging, reportage en verslaggeving, maar ik schrijf ook beschouwende en informatieve teksten over actuele thema’s.

Flyers en brochures
Laat jij een flyer of brochure ontwerpen, maar weet je niet wat er tekstueel op te zetten? Ik schrijf flyers voor producten, diensten en events in de tone of voice van jouw wens.

Persberichten en advertorials
Heb jij nieuws over jouw bedrijf te delen met de wereld? Ik schrijf persberichten over evenementen, nieuwe producten of diensten en andere ontwikkelingen voor diverse media. Ook stel ik een advertorial voor je op.

Uitnodigingen
Organiseer je een evenement, zoals een workshop, beurs of lezing dan mag er op jouw uitnodiging natuurlijk geen informatie ontbreken. Ik enthousiasmeer en activeer de geadresseerden met de juiste woorden.

Nieuwsbrieven
Wil jij nieuwsbrieven verzenden en deze voorzien van content die interessant is voor jouw doelgroep? Of wil jij eerst eens uittesten wat jouw doelgroep interessant vindt? Ik help je bij het vormgeven van jouw digitale nieuwsbrief.

Social media content
Voor jouw sociale media, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram schrijf ik activerende content.

Redigeren en corrigeren
Ben jij op zoek naar iemand die jouw teksten naloopt, verbetert en feedback geeft? Ik doe dit graag voor je, lettend op spelling en grammatica, leesbaarheid, structuur en jouw persoonlijke doelstelling.

Marketing & Communicatie

Wil jij hulp bij jouw marketing & communicatie? Ik help jou met jouw plan en strategie. Je kunt bij mij terecht voor zowel advies, als het uit handen nemen van de volgende onderdelen:

Event communicatie
Organiseer jij een evenement en wil je dit zo goed mogelijk communiceren om de juiste doelgroep te bereiken, enthousiasmeren en activeren? Ik gebruik een marketingmix van het verzenden van een persbericht, digitale uitnodiging per mail en via sociale media en zet eventueel een flyer in. Ook lever ik de content over het event op jouw website.

Content marketing
Met content marketing trek je bezoekers aan omdat jouw online content waarde te bieden heeft. Leads en potentiële klanten vinden jou. Ik maak (met jou) een content plan, waarbij inhoud, optimalisatie, distributie en analyse opgenomen worden. Zoekmachine optimalisatie is hier een belangrijk onderdeel van. Ook kan ik de content schrijven of jouw content redigeren en corrigeren waar nodig.

Social media marketing
Hoe pak je dat aan, die social media marketing? Ik bekijk met jou wat je strategie is en waar die aan te scherpen. Ook stel ik eventueel de content van jouw posts samen.

E-mail marketing
Heb jij een digitale nieuwsbrief of wil je die opstellen? Ik stel met jou een plan op om jouw openingsrate en click-through-rate te verhogen. Door middel van A/B testen optimaliseren we jouw e-mail marketing.

 

Point Up vindt de juiste woorden en benadrukt optimaal jouw boodschap.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en tarieven.

 

Jij wilt jouw boodschap optimaal overbrengen.

 

Point Up helpt jou deze extra te benadrukken.

Neem contact met me op.

Jij wilt dat jouw boodschap blijft hangen.

 

Point Up heeft de juiste woorden voor elke tekst.

Bekijk de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte